Ολοένα και πιο παράξενη είναι η στάση που κρατάει ο Μπομπ Ντίλαν σε σχέση με την πρόσφατη βραβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Ειδικότερα, ο 75χρονος τραγουδοποιός φαίνεται να… μετάνιωσε για την ανάρτηση που ανέβηκε τις περασμένες μέρες στον επίσημο ιστότοπό του, η οποία ερμηνεύτηκε από τα media ως η πρώτη ένδειξη πως το είδωλο της φολκ αναγνωρίζει και αποδέχεται τη μεγάλη αυτή διάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές, μετά από μια άνευ προηγουμένου σιωπή και αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες από τη σουηδική ακαδημία να επικοινωνήσει με τον  Ντίλαν, εμφανίστηκε επιτέλους η πρώτη «ένδειξη αναγνώρισης» της βράβευσης από τον ακριβοθώρητο καλλιτέχνη.  Σε μια ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό του για την προώθηση ενός βιβλίου με στίχους του, ο 75χρονος τραγουδοποιός αναφερόταν για πρώτη φορά ως «Τιμηθείς με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας» και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα, στην κορυφή της σελίδας.

Ωστόσο χθες, η εν λόγω αναφορά στη βράβευση έχει διαγραφεί, αναζωπυρώνοντας ξανά τις φήμες για την πρόθεση του θρύλου της αμερικάνικης μουσικής να απορρίψει το βραβείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook