Ένας 32χρονος πίσω απο τέσσερεις διαρρήξεις σε σπίτια στην Σητεία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις κλοπής .

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας 84χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 32χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή.

Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (21.10.2016) το μεσημέρι, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ως προϊόν κλοπής.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο 2016 έως και την 09.10.2016, ο 32χρονος είχε διαπράξει επιπλέον τρεις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, χρηματικό ποσό περίπου 2.000 ευρώ. Επιπλέον αφαίρεσε κάρτα ανάληψης την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook