Δυο άνδρες που είχαν σεξουαλική επαφή με μια 31χρονη γυναίκα πριν τη σκοτώσουν και φάνε τα διαμελισμένα μέλη του σώματός της κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, φυλακίστηκαν για 12 χρόνια.

Το θύμα, η Nadezhda Avakumova, ήταν υπό την επήρεια μέθης, όταν οι δράστες την παρέσυραν σε μια σάουνα και έκαναν σεξ μαζί της, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, την κλείδωσαν και την μαχαίρωσαν όταν εκείνη κατάλαβε τι συμβαίνει και τους είπε ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία για βιασμό. Αφού τη σκότωσαν, την τεμάχισαν, τη μαγείρεψαν και μοίρασαν τα κομμάτια της στους φίλους τους κατά τη διάρκεια ενός «πάρτι»!

Οι δράστες οι οποίοι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ονομάζονται Kirill Nemykin και Sergey Metlyayev και είναι από τη Σιβηρία, περιέγραψαν οι ίδιοι τις φρικιαστικές πράξεις τους.

Το θύμα πέθανε σχεδόν αμέσως μετά το τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ μετά αποφάσισαν να κανιβαλίσουν το σώμα της.

Αφού έφαγαν διάφορα μέρη του σώματός της, στη συνέχεια πήραν τα υπόλοιπα, τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν σε κάδους σκουπιδιών.

Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε το 2014 και έφτασε στο δικαστήριο μετά από δύο χρόνια. Οι άνδρες διώχθηκαν μόνο όταν ένας φίλος του ενός δράστη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Και οι δύο άνδρες -των οποίων οι ηλικίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα- ομολόγησαν την ενοχή τους για τη δολοφονία της γυναίκας και θα περάσουν τα επόμενα χρόνια στη φυλακή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook