Ο Άρης Σούδας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΧ, υποχρεώνοντας σε ήττα τον Πανακρωτηριακό, του πρώην προπονητή του Μανόλη Πηγουνάκη.

Το γκολ του Αντ. Γαλανάκη στο 80’ από εξαιρετική μπαλιά του παίκτη που άλλαξε την εικόνα του αγώνα με την είσοδό του, Ιακ. Γαβαλά, ήταν αρκετό στην ομάδα του λιμανιού για να πάρει την πολύτιμη νίκη. Τη θετική παράδοση που έχει με τη Δόξα στην έδρα του συνέχισε ο Ηρακλής Νεροκούρου, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1. Δύσκολη νίκη για τον Κρ. Αστέρα, με 2-0 απέναντι στον Ίκαρο Μουρνιών.

Στον 2ο όμιλο Μινώταυρος και Ποσειδών Κ.Ρ. αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, ενώ ο Αστέρας Μανολιόπουλου “λύγισε” με ανατροπή την αντίσταση του ΔΑΑΟΧ (2-1). Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τα Κεραμειά στην έδρα της Ασπίδας (2-0).

Στη Β’ Κατηγορία το… τρένο, που “ακούει” στο όνομα Γρανίτης, συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του, επικρατώντας με το ευρύ 6-1 του Παγχανιακού. Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Χάλης-Τιτάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook