Επισημοποιήθηκε πλέον η πληροφορία για την \”μεταφορά\” της Βουλευτου Ρεθύμνου της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη στην εκλογική περιφέρεια της Α\’Αθηνών όπου και θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το \”θρίλερ\” φημών που ξεκίνησε απο το πρωί όταν έγινε γνωστή η συνάντηση της κας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, έγινε βεβαιότητα όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε πως στην συνάντηση ζητήθηκε απο την βουλευτή Ρεθύμνου η \”μετακόμιση\” στην Αθήνα και έλαβε τέλος το απόγευμα όταν δόθηκε στην δημοσιότητα απο την ΝΔ η σχετική δήλωση της κας Όλγας Κεφαλλογιάννη.

Αναλυτικότερα στην επίσημη δήλωσή της η Βουλευτής Ρεθύμνου αναφέρει τα εξής :

\”Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και μου ζήτησε στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές να δώσω τη μάχη από την Α’ περιφέρεια Αθηνών. Τον ευχαριστώ πολύ για την πρότασή του. Αποτελεί για εμένα μια μεγάλη πολιτική πρόκληση. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ανάγκη να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θεωρώ υποχρέωσή μου να αγωνίζομαι και να προσφέρω στην Παράταξή μου από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί.

Συνεχίζω τη δουλειά μου στο Ρέθυμνο. Οι Ρεθυμνιώτες με τίμησαν για δύο συνεχόμενες φορές με τη ψήφο τους. Είναι η Πατρίδα μου, η πολιτική μου αφετηρία, η μόνιμη έγνοια μου. Το αμέσως επόμενο διάστημα έχουμε μπροστά μας να δώσουμε πολλούς και σκληρούς αγώνες για τα προβλήματα του νομού Ρεθύμνου και της Κρήτης.

Οι καιροί απαιτούν αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Απαιτούν πάνω από όλα, συσπείρωση και ενότητα. Αυτός είναι ο δρόμος για να ανταποκριθούμε στις δύσκολες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας\”.

Στο μεταξύ οι φήμες και οι πληροφορίες για το τι μεσολάβησε προκειμένου να ληφθεί αυτή η απόφαση \”δίνουν και παίρνουν\”.

Σύμφωνα με κάποιους ένας λόγος είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αξιοποιήσει περισσότερο την κα Κεφαλογιάννη σε κεντρικό επίπεδο, είτε κερδίσει , είτε χάσει η ΝΔ τις επόμενες εκλογές.

Άλλοι ισχυρίζονται πως υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα Ντόρα Μπακογιάννη επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα στο Ρέθυμνο.

Το σίγουρο είναι πως ειδικά στο Ρέθυμνο, αλλά και στην Α\’ Αθηνών δημιουργούνται νέα δεδομένα σε ότι αφορά στους συσχετισμούς δυνάμεων εντός και εκτός της ΝΔ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook