Ο Steven και η Olga Kershaw ζητούν πίσω τις… αναμνήσεις τους – Ληστές τους έκλεψαν την τσάντα τους η οποία περιείχε διαβατήριο, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα 

Όλα φάνταζαν τέλεια… μέχρι που ο γάμος τους μετατράπηκε σε εφιάλτη. 

Ο λόγος για τον Steven και την Olga Kershaw που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μία παραμυθένια τελετή στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε μέσω Ίντερνετ, ξόδεψε 40.000 λίρες θέλοντας να χαρίσουν στους καλεσμένους τους μία ονειρεμένη διαμονή στο κυκλαδίτικο νησί. Συγγενείς και φίλοι της Olga και του Steven ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να παρευρεθούν στο γάμο τους που όμως, θα μείνει στη μνήμη όλων σαν ένα κακό όνειρο μιας και ληστές «φρόντισαν» γι’ αυτό. 

Όλα ξεκίνησαν μετά τη γαμήλια δεξίωση… Οι νεόνυμφοι θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μία υπερπολυτελή βίλα, αξίας 600 λιρών τη βραδιά. Τα όνειρα για μία μαγεμένη νύχτα όμως έπεσαν στο κενό όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι κάποιος τους είχε κλέψει την τσάντα, η οποία είχε μέσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven» είπε στη Mirror η Olga, η οποία δουλεύει σε τράπεζα στη Μόσχα. 

«Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί» συνέχισε ενώ όπως είπε μέσα στην τσάντα ήταν και τα κινητά τους τηλέφωνα. «Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω».

Το ζευγάρι είπε επίσης πως η τοπική αστυνομία εμφανίστηκε απρόθυμη στο να τους βοηθήσει με την έκδοση διαβατηρίου, κάτι που τους ανάγκασε να πάνε μέχρι την Κρήτη στο βρετανικό προξενείο ώστε να βγάλουν ένα προσωρινό. 

Τώρα οι δυο τους προσπαθούν να ξεχάσουν και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο Μόναχο, όπου δουλεύει ο Steven Kershaw.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook