«Με βίαζε, με χτυπούσε, με έσερνε από τα μαλλιά. Έζησα τον απόλυτο τρόμο για 24 ώρες». Τα παραπάνω ισχυρίζεται μια 40χρονη γυναίκα η οποία καταγγέλλει τον πρώην φίλο της για πρωτοφανείς πράξεις βίας σε βάρος της. 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στα Πετράλωνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 39χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι της πρώην φίλης του με σκοπό να την πείσει να τα ξαναβρούν. Εκείνη του είχε ζητήσει πριν από λίγες μέρες να χωρίσουν γιατί όπως είπε η ίδια στην κατάθεσή της στην αστυνομία δεν άντεχε τον χαρακτήρα του. «Ήταν βίαιος, με κακοποιούσε και με ζήλευε. Του ζήτησα να χωρίσουμε αλλά δεν το δεχόταν».

Η γυναίκα στην αρχή δεν του άνοιγε την πόρτα. Εκείνος μετά από ώρα κατάφερε να την πείσει να του ανοίξει. Τότε ήταν που άρχισε ο εφιάλτης της. Αρχικά της πήρε το κινητό, της άρπαξε την τσάντα, της έκοψε το σταθερό και άρχισε να την χτυπάει και να την βιάζει κατ’ εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με την ίδια το μαρτύριό της κράτησε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 39χρονος κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε και η γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει τη μητέρα της η οποία με τη σειρά της τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Τότε ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι με ένα μαχαίρι και απειλούσε πώς θα αυτοκτονήσει. Μετά από δύο ώρες διαπραγματεύσεων οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. Ο 39χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν. 

Η 40χρονη είπε στην κατάθεσή της ότι με τον εν λόγω άνδρα είχε σχέση ένα χρόνο αλλά πλέον δεν άντεχε τον βίαιο χαρακτήρα του και για αυτό του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook