Η δουλειά τους είναι να εξολοθρεύουν τους εμπόρους ναρκωτικών και η παραγγελία έχει δοθεί από την αστυνομία. Ο λόγος για ένα παντρεμένο ζευγάρι από τις Φιλιππίνες το οποίο έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση  για να σκοτώνει τους εμπόρους ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με τον Ace και την Sheila -έτσι είναι γνωστοί- υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας τους δίνει την εντολή και τον στόχο. Τότε εκείνοι μέσα σε τρεις μέρες τον εντοπίζουν και τον εκτελούν.

Η «πολιτική» του Rodrigo Duterte είναι αποδεκτή από τους πολίτες των Φιλιππίνων και η δημοτικότητά του έχει εκτοξευτεί

Ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος Rodrigo Duterte έχει ουκ ολίγες φορές προκαλέσει την οργή της διεθνούς κοινότητας για τις πρακτικές τους. 

Οι υποστηρικτές του λένε πως με αυτό τον τρόπο μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έχει καθαρίσει ο τόπος από χιλιάδες εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Ace  και η Sheila μιλώντας σε δημοσιογράφο είπαν: «Συνήθως θέλουμε μια με δύο μέρες για να εντοπίσουμε τον στόχο και για να οργανώσουμε την εκτέλεση. Δεν τους πυροβολούμε μόνο μια φορά, αλλά πολλές μέχρι να σιγουρευτούμε ότι έχουν πεθάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν από εμάς».

Στην ερώτηση αν αισθάνονται τύψεις που σκοτώνουν ανθρώπους απάντησαν: «Όχι καθόλου. Αν δεν ήταν κακοί άνθρωποι δεν θα ερχόντουσαν ποτέ σε αυτή την κατάσταση».

Ο Ace και η Sheila ανήκουν σε ένα γκρουπ εκτελεστών όπου με τις ευλογίες της κυβέρνησης και της αστυνομίας έχουν σκοτώσει περισσότερους από 2.800 εμπόρους ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook