Λύση στο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί 35 συμβασιούχους του Δήμου Ηρακλείου, που στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε και θα έχουν επιστρέψει στα καθήκοντα τους οι 47 εργαζόμενοι στο Τμήμα Καθαριότητας, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, ψάχνουν η Δημοτική Αρχή, το Εργατικό Κέντρο και οι εκπρόσωποι του νομού στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΚΗ, τέθηκαν επί τάπητος όλες οι πιθανές προτάσεις που θα βοηθήσουν τους 35 συμβασιούχους να βγουν από τα καθεστώς ομηρίας που βρίσκονται τα τελευταία 7 χρόνια και που αν και είχαν προσληφθεί το 2009 μέσω ΑΣΕΠ, εργάζονται στο Δήμο Ηρακλείου, με δικαστικές αποφάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν τόσο ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κώστας Βαρδαβάς, θα πρέπει να βρεθεί άμεσα μία μόνιμη λύση για τα 35 αυτά άτομα, που εργάζονται και εξυπηρετούν τις ανάγκες των τμημάτων  Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου και έπειτα από 7 χρόνια βρίσκονται εκτός των πινάκων του Δήμου.

Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα που άμεσα θα πρέπει να εξετάσει η κυβέρνηση, καθώς απασχολεί εκτός του Δήμο Ηρακλείου, 20 ακόμα Δήμους της Χώρας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook