Μια απελπισμένη, όπως δηλώνει, 20χρονη σχεδιάζει να πουλήσει την παρθενιά της έναντι τουλάχιστον 365.000 ευρώ σε ένα νόμιμο οίκο ανοχής, με σκοπό να βοηθήσει την οικογένειά της, της οποίας το σπίτι υπέστη μεγάλες καταστροφές από φωτιά.

Η νεαρή Katherine Stone από την Ουάσινγκτον ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις για την απόφασή της από ανθρώπους που της λένε ότι μια γυναίκα πρέπει να μοιράζεται το σώμα της μόνο με κίνητρο την αγάπη. Η ίδια τονίζει ότι κάνει αυτό ακριβώς και προσθέτει: «Οι άνθρωποι λένε ότι υποτίθεται πως πρέπει να το κάνεις με κίνητρο την αγάπη. Αλλά αν το σκεφτείς καλά, εγώ θα το κάνω γιατί αγαπάω πολύ την οικογένειά μου. Και με τόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με κατηγορείτε;»

Σύμφωνα με το CNN, το σπίτι της κοπέλας κάηκε από μια πυρκαγιά το 2014, αλλά η οικογένεια αναγκάστηκε να συνεχίσει να μένει εκεί επειδή δεν το είχε ασφαλίσει και δεν είχε πού αλλού να μείνει.

Αυτό μέχρι τη στιγμή που η νεαρή κοπέλα είδε μια διαφήμιση για ένα νόμιμο οίκο ανοχής στο Facebook και αποφάσισε να το ψάξει περισσότερο. Τελικά, εντόπισε τον ιδιοκτήτη ο οποίος έχει συνολικά 19 οίκους ανοχής και συμφώνησαν να προσφέρουν σε πλειοδότες την παρθενιά της.

Πλέον, ο οίκος ανοχής έχει βγάλει δημοπρασία για την πώληση της παρθενιάς της 20χρονης, με το ποσό να έχει ξεπεράσει ήδη τα 400.000 δολάρια (ήτοι πάνω από 365.000 ευρώ).

Η 20χρονη σκοπεύει να γίνει δικηγόρος, αλλά και να περάσει μερικά χρόνια ακόμη στον οίκο ανοχής ακόμη και όταν πληρωθεί για την παρθενιά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook