Το θέμα της απόκτησης του 28χρονου διεθνή Ελληνοκύπριου γκάρντ (1.93 ύψος – 30 φορές διεθνείς με την Εθνική Κύπρου) με τον οποίο ο ΟΦΗ είχε συμφωνήσει προφορικά από το προηγούμενο Σάββατο έκλεισε και τυπικά σήμερα το πρωί μετά τη συνάντηση που είχαν ο προπονητής του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος και ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Αθήνα. 
Ο Ανδρέας Σιζόπουλος που τα τελευταία τρία χρόνια παίζει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πανερυθραϊκού ανακοινώθηκε και επίσημα από την κρητική ομάδα : «Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλωσορίζει στην ομάδα μας, τον διεθνή Κύπριο γκαρντ-φόργουορντ, Ανδρέα Σιζόπουλο. Ο αθλητής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 21 Αυγούστου, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας». 
Ο Ανδρέας Σιζόπουλος από την Κύπρο όπου βρίσκετε αυτό το διάστημα και κάνει τις διακοπές του μίλησε στο επίσημο σαϊτ του μπασκετικού ΟΦΗ για την μεταγραφή του στην κρητική ομάδα . «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, για την θετική εξέλιξη της μεταγραφής μου στον ΟΦΗ. Χαίρομαι που οι συνομιλίες του κ.Ξημέρη και Βλάχου, είχαν αυτήν την κατάληξη. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και αποτελεί το καλύτερό δώρο για τα γενέθλιά μου που είναι σε λίγες ημέρες. Γνωρίζω καλά τον Β.Βλάχο, ενώ με τους περισσότερους συμπαίκτες μου υπήρξαμε μαζί σε άλλες ομάδες, η είμαστε καλοί φίλοι. 
Αυτό προϋποθέτει ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, που σημαίνει ότι διοίκηση και προπονητής εξετάζουν όλες τις παραμέτρους. Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στον υπέροχο κόσμο του ΟΦH, που τον είχα γνωρίσει μόνο σαν αντίπαλος και ήταν πραγματικό καμίνι. Νομίζω ότι με τις κινήσεις που πραγματοποιεί η νεα μου ομάδα, θα πρωταγωνιστήσουμε στην Α2». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook