Δηλώσεις για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΑΟ Χανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τη Σπάρτη, για το Κύπελλο Ελλάδας, έκανε ο Ανδρέας Ηρακλής .

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών της ομάδας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στη Σπάρτη με σκοπό να κάνει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας, οπότε, μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως, εύκολο δεν θα είναι και για τη Σπάρτη, η οποία δεν έχει εικόνα για μας. Η Σπάρτη αντίθετα, έχει δώσει δύο αγώνες κυπέλλου αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός. Ουσιαστικά κάνει κι αυτή τώρα ένα νέο ξεκίνημα. Εμείς θα πάμε εκεί, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα υπάρχει άγχος αλλά αυτό το ξεχνάμε όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Η Σπάρτη διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όπως καλούς παίκτες έχουμε κι εμείς. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η έδρα. Άλλωστε, όλα στην Ελλάδα, τα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν κερδίσει η Σπάρτη, θα λένε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η έδρα. Αν κερδίσουμε για παράδειγμα εμείς, θα λένε ότι η Σπάρτη είχε το άγχος της έδρας. Όλα σχετικά είναι. Το θέμα είναι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook