Πρόβλημα τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων 7 με 10 ημέρες αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (26/10, 19:30) και όπως όλα δείχνουν ούτε για το ματς με τη Βέροια.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Δευτέρας:

Σε ρυθμούς Κυπέλλου, κινείται από σήμερα η ομάδα μας, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (19.30) με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη” στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας ματς που καλείται να δώσει ο Πλατανιάς για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Βέροια και τον Ηρακλή.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι με την επιστροφή στα Περιβόλια, η ομάδα μας αντιμετωπίζει ξανά τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω θυροειδή μυ στην λεκάνη.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook