Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου μετά από μια συγκινητική συνεδρίαση για τα νέα αλλά και τα παλαιά μέλη ,συγκροτήθηκε σε σώμα, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οποίο αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της 9ης Γενικής Συνέλευσης την  15-10-2016 ως εξής:    


Τα (3) Αναπληρωματικά μέλη μετά από ομόφωνη ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ απόφαση του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,  ΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΟΙ  ΤΩΝ ΑΝΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΥΤΩΝ .
Θα προσκαλούνται  για να συμμετέχουν σε όλα τα Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ καταθέτοντας ιδέες αλλά και τις απόψεις τους επί των θεμάτων συζήτησης των ημερησίων διατάξεων , οι οποίες αν και δεν θα εκφράζονται με την ψήφο τους , θα έχουν τεράστια σημασία στην τελική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου .

Επίσης με την ίδια ως άνω απόφαση και σε συνέχεια αυτής αποφασίσθηκε ομόφωνα η δημιουργία υποστηρικτικής ομάδας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων, από εν ενεργεία μέλη της Ι.Ρ.Α. Χανίων με ορισμένες αρμοδιότητες , που θα διευκολύνουν το έργο των Αντιπροέδρων και των αναπληρωτών αυτών !

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ σύσσωμο ,ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους συναδέλφους μέλη  της ΙΡΑ Χανίων, για την ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, την εμπιστοσύνη και στήριξή τους στην υποψηφιότητά μας στις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες. Με αγαστή συνεργασία και φιλία, μαζί με την στήριξη των μελών μας , θα πορευθούμε με επιτυχία και τα επόμενα χρόνια  για την διατήρηση της Τοπικής μας Διοίκησης στις κορυφαίες της Χώρας .Τέλος ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το νέο Δ.Σ. της ΙΡΑ Χανίων ήταν η παρουσία στα γραφεία μας ,του Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Κύπρου και Γ. Γραμματέα του Τοπικού Συνδέσμου ΙΡΑ Πάφου Κύπρου κ. ΨΑΘΙΤΗ ΖΗΝΩΝΑ ,ο οποίος φωτογραφήθηκε με το νέο Δ.Σ.