Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στις 12:00, ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία, στις εκλογές του 2012, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους.

Ο 60χρονος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του, όταν παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ το περασμένο Σάββατο, συνοδεία δικηγόρου, ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Όπως είπε, ο Μάκης (το θύμα) τον κυνήγησε και του επιτέθηκε με ρόπαλο. «Του φώναζα να φύγει και δεν έφευγε. Έβγαλα το πιστόλι που είχα πάνω μου για να αμυνθώ, να τον εκφοβίσω. Πυροβόλησα 1-2 φορές (δεν θυμάμαι καλά) για εκφοβισμό. Εκείνος δεν φοβήθηκε και συνέχισε να με χτυπά με το ρόπαλο. Κάποια στιγμή με χτύπησε στο δεξί χέρι που κρατούσα το πιστόλι, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει σε αντίθετη κατεύθυνση και φορά από εκείνη που το είχα στραμμένο, και να βρει τον Μάκη»,

Πάνω σε αυτό το επιχείρημα αναμένεται να κινηθεί και η σημερινή του απολογία στον ανακριτή.

Εν τω μεταξύ, δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση έχει ασκηθεί, στον 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής. Ταυτόχρονα του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook