Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε το πρωί της Κυριακής ένας 25χρονος νεαρός από το Μαρούσι, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο δράστης της επίθεσης με ρίψη βόμβας μολότοφ στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα απέναντι στους Εύζωνες.

Ο νεαρός πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου 2016 είχε περπατήσει πεζός από την Όθωνος και είχε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής του Εύζωνες όταν και έβγαλε από την τσάντα του μια βόμβα μολότοφ την οποία στην συνέχεια έριξε προς του στρατιώτες. Επειτα κατευθύνθηκε προς την ίδια πλευρά από την οποία ήρθε με αποτέλεσμα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε κυριολεκτικά καπνός.

«Γεια σας ήρθα. Εγώ έριξα τη μολότοφ στους τσολιάδες, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη», δήλωσε ο 25χρονος όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στους άνδρες της ασφάλειας Αττικής, ενώ για την πράξη του αυτή επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία και επιβεβαιώθηκαν από τους αρμόδιους αστυνομικούς. Ο 25χρονος δεν συνελήφθη, ωστόσο τα στοιχεία του προστέθηκαν στην δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί για το συμβάν.

Oι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έψαχναν από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις του δράστη έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και χωρίς κουκούλα, ωστόσο όπως φαίνεται ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος σε αυτή την αναζήτησή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook