Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την μικρή κοινωνία των Ζωνιανών – Δεν υπήρχε βάρδια οδηγού για να μεταφέρει το παιδάκι στο νοσοκομείο – Η μάνα δεν γνωρίζε οτι σκοτώθηκε το παιδί

Μια μητέρα,23χρονων, που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τα δύο της παιδιά, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε ενα δέντρο.

Απο την σύγκρουση το ενα παιδί,ηλικίας δύο ετών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ενώ συγγενείς που έσπευσαν στο σημείο μετέφεραν την μάνα με το παιδί στο κέντρο υγείας των Ανωγείων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο υγείας υπήρξε ενας πανικός ενω πρωινή βάρδια οδηγού ασθενοφόρου για την μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν υπήρχε και το κοντινότερο διαθέσιμο ασθενοφόρο ήταν στο Πέραμα.

Ωστόσο ήταν ήδη αργά για το άτυχο παιδάκι το οποίο είχε ήδη καταλήξει σύμφωνα με τος γιατρούς του κέντρου υγείας ενω ο παππούς,πάνω στον πανικό του, με δική του πρωτοβουλία, πήρε το παιδάκι και το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού υπέστη ορθοπεδικά τραύματα ενω έπαθε θλάση σε συκώτι και σπλήνα.Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι μέχρι στιγμής η μάνα δεν γνωρίζει οτι έχασε το παιδί της αλλα μόνο οτι είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αυτή την ώρα κάτοικοι του χωριού έχουν μαζευτεί έξω απο το νοσοκομείο αδυνατόντας να πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε το χωριό τους.

Flashnews – Ρένα Βουρεξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook