Μια λαμπερή εκδήλωση, διεξήχθη χθες, Δευτέρα, με 6.000 προσκεκλημένους στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου του Κρεμλίνου, στην οποία πρωταγωνίστησαν διάσημες ορχήστρες και μπαλέτα της Μόσχας καθώς και ποντιακοί σύλλογοι.

H μεγαλοπρεπής εκδήλωση, έγινε για να τιμηθεί η πολιτιστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας. Πρόεδρος της εν λόγω Ομοσπονδίας είναι ο κ. Σαββίδης, ο οποίος ανέλαβε όλα τα έξοδα της πολυδάπανης παράστασης, στην οποία πρωταγωνίστησαν διάσημες ορχήστρες και μπαλέτα της Μόσχας, ποντιακοί χορευτικοί σύλλογοι και ερμηνευτές, ενώ το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς έκλεισε με ενα μουσικοχορευτικό σόου. 

Απο την λαμπερή εκδήλωση δεν έλλειψε και η αγαπημένη γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου,η οποία ήταν προσκεκλημένη του Ιβάν Σαββίδη.Στην εκδήλωση τραγούδησε τόσο η Ασλανίδου οσο και ο Σάκης Ρουβάς που παρευρέθηκε εξίσου εκει.

Την Μελίνα Ασλανίδου συνόδευσε και ο γνωστός Χανιώτης κομμωτής Βασίλης Μουντάκης οπου της έφτιαξε την κόμμωση ώστε την ώρα του τραγουδιού της να..”λάμπει”.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook