Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ και τη μπαγκαζιέρα οροφής ενός αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη χτες

Άλλοι έξι Αλβανοί εμπλέκονταν στην μεταφορά του μεγάλου φορτίου με τα 174 κιλά χασίς στη Βρυσέλλα της Θεσπρωτίας, εκτός από τον 44χρονο ομοεθνή τους που είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ και τη μπαγκαζιέρα οροφής.

Τρεις από αυτούς είχαν παραδώσει τα ναρκωτικά στον 44χρονο, αλλά είχαν καταφέρει να διαφύγουν μέσα στο δάσος της περιοχής κατά την διάρκεια της νυχτερινής καταδίωξης από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και αναζητούνται. Άλλοι τρεις ηλικίας 40, 38 και 32 χρόνων συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Σμέρτο των Φιλιατών, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

Μάλιστα, σε βάρος του 32χρονου και του 40χρονου είχε εκδοθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen, ενώ για τον δεύτερο εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας για διακίνηση ναρκωτικών! 

Στο αυτοκίνητο του  44χρονου αλλοδαπού, οι αστυνομικοί είχαν βρει συνολικά 90 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 173 κιλών και 981 γραμμαρίων. Και οι τέσσερις Αλβανοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook