Το περιπολικό κυνηγούσε ένα αγροτικό φορτηγό με τσιγγάνους επιβάτες  οι οποίοι δεν σταμάτησαν στο σήμα στάσης που τους έκαναν για έλεγχο

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε νεκρούς αστυνομικούς, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ενός αγροτικού φορτηγού με τσιγγάνους επιβάτες  οι οποίοι δεν σταμάτησαν στο σήμα στάσης που τους έκαναν για έλεγχο στην περιοχή Αρίων Κυρά Βρύση της Κορινθίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Ωστόσο, το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δυο αστυνομικοί δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ανθρωποκυνηγητού, παρά τις προσπάθειες του οδηγού να προλάβει το αγροτικό που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Σε μια στροφή, ενδεχομένως και λόγω της κακής συντήρησής του, το υπηρεσιακό όχημα βγήκε εκτός πορείας.

Ο οδηγός δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει και το περιπολικό έπεσε με ταχύτητα σε μια μάντρα, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες! Για καλή του τύχη, το πλήρωμα κατάφερε να το εγκαταλείψει άμεσα και να απομακρυνθεί. Οι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Οι ύποπτοι, ωστόσο, κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook