Ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς στις Σέρρες.

Ο 45χρονος προπονητής το μόνο που είπε είναι ότι η ομάδα του θέλει να πάει να δείξει ότι είναι έτοιμη αγωνιστικά και εν όψει πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο “φύλακας-άγγελος” της εστίας της Χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά από πάρα πολλές εβδομάδες προετοιμασίας που κάνουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε εκεί και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι και για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαζαρίδη: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Πάμε χωρίς ρυθμό και θέλουμε λίγα παιχνίδια για να αποκτήσουμε ρυθμό μετά από τόσο καιρό που κάνουμε προετοιμασία. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook