Κωνσταντίνα κ Μπάμπης.. Μπάμπης κ Κωνσταντίνα.. Ένα νεαρό ζευγάρι που τους τελευταίους μήνες βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα! 

Η Κωνσταντίνα Παγκάνη άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα έπειτα από τον τίτλο που έλαβε στον διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Beauty Ambassador FoRe Crete. Η 23χρονη πανέμορφη Κωνσταντίνα, με τα υπέροχα πράσινα μάτια, κέρδισε τον τίτλο Miss Beauty FoRe Crete 2017. 

Οι πόρτες για την 23χρονη καλλονή άρχισαν να ανοίγουν και τώρα η Κωνσταντίνα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αμερική, προκειμένου να συμμετάσχει στα παγκόσμια καλλιστεία MS HEMISPHERE! Ζει το όνειρο της, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, που όπως η ίδια εξομολογείται μιλώντας στο flashnews.gr 

«Η σχέση μου με τον Μπάμπη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να λάβω μέρος στα καλλιστεία! Ο Μπάμπης  με βοήθησε να πιστέψω στον εαυτό μου..  με στήριξε απίστευτα !» 

Η 23χρονη Miss Beauty FoRe Crete 2017, πρώην αεροσυνοδός, δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στα καλλιστεία, καθώς όπως η ίδια επισημαίνει ο σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας. Και ήθελε και εκείνη από την πλευρά της να βάλει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στην αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού προβλήματος που τα τελευταία χρόνια έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. 

Ο τίτλος Miss Beauty FoRe Crete 2017, την έκανε να σκεφτεί πιο σοβαρά τον μαγικό χώρο του μοντελινγκ, με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο! Τον Μάιο θα πάει στην Αμερική κ όπως Κωνσταντίνα λέει 

«Η εμπειρια της Αμερικής θα ειναι φοβερή ευκαιρία για μενα! Αισθανομαι πολυ τυχερή, που σήμερα μπορώ να ακολουθήσω τα σχέδια μου και με αξιοπρέπεια να υπερασπιστώ τον θεσμό των καλλιστείων !»

Η 23χρονη Ηρακλειώτισσα, ασχολείται και με το kick boxing. Θεωρεί ότι « αν εχεις θέληση μπορεις να τα συνδυάσεις ολα άλλωστε το kick boxing ειναι το πάθος μου»

Ο Μπάμπης Κλάδος, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητης του kick boxing, αναδείχτηκε ο Μεγάλος νικητής στη «Βραδιά επιλέκτων- Αχιλλεύς IV» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας όχι μόνο τον αγώνα, αλλά κ τις εντυπώσεις! Στο πλευρό του νεαρού αθλητή, ο προπονητής του ο Μιχάλης Κουγιουμτζάκης από τον Σύλλογο του ΟΦΗ-Fight Academy. Ο 24χρονος αθλητής, μεγάλωσε στο Τυμπάκι, αλλά κατάγεται από το Βενί Μυλοποτάμου. Στα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Όμως, πριν 3,5 χρόνια, που έχασε τον πατέρα του, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κ συγκεκριμένα με το kick boxing κ την πυγμαχία, τα αγαπημένα αθλήματα του πατέρα του, καθώς ήθελε όπως δηλώνει στο flashnews.gr να ξεσπάσει κάπου. 

Στο ενεργητικό του, ως αθλητής του kick boxing καταγράφει 11 επίσημους αγώνες. Στο πλευρό του πάντα ο προπονητής του, Μιχάλης Κουγιουμτζάκης από τον Σύλλογο του ΟΦΗ-Fight Academy, ο οποίος τον έκανε να αγαπήσει ακόμα περισσότερο αυτό το άθλημα και να λάβει την απόφαση να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες σε επαγγελματικό επίπεδο!  Γνωρίζει ότι είναι σκληρό άθλημα και απαιτούνται θυσίες

«Ξέρω πόσο σκληρό είναι αυτό το άθλημα. Απαιτούνται θυσίες και να μην το βάζεις ποτέ «κάτω» όσες δυσκολίες και αν συνατήσεις στον δρόμο σου. Θα έλεγα στα νέα παιδιά να μην διστάσουν να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες. Εκτός ότι γυμνάζεις το σώμα σου, γυμνάζεις και το μυαλό, γιατί σε βοηθάνε να σκέφτεσαι πολύ γρήγορα! Να αποκτάς γρήγορα αντανακλαστικά και στην καθημερινότητα σου»

Ο Μεγάλος νικητής στη «Βραδιά επιλέκτων- Αχιλλεύς IV» μας εξομολογείται ότι μέσα στο ρινγκ την ώρα του αγώνα σκέφτεται μόνο πως θα χτυπήσει τον αντίπαλο και πως θα προστατευτεί από τα χτυπήματα του αντιπάλου. Προσπαθεί να είναι συγκεντρωμένος καθόλη την διάρκεια του αγώνα. 

Ο αγαπημένος αθλητής του kick boxing του Μπάμπη Κλάδου είναι ο Badr HaRi, επειδή «είναι σκληρός μέσα στο ρινγκ και στους αγώνες δείχνει ότι έχει ψυχή» μας λέει ο 24χρονος αθλητής.  Τα σχέδια του Μπάμπη είναι να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, με αντίπαλους Έλληνες και ξένους αθλητές.

Με την Κωνσταντίνα Παγκάνη γνωρίστηκαν στις προπονήσεις και από τότε είναι μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον!

Όπως λέει χαμογελώντας « η Κωνσταντίνα, θα έλεγα με ηρεμεί πάρα πολύ γιατί είμαι πολύ νευρικός πριν από κάθε αγώνα.. Είναι δίπλα μου καθ ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου.. Πιστεύει σε εμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Η Κωνσταντίνα από την πλευρά της εύχεται στον σύντροφό της «να παει οσο πιο ψηλα μπορει γιατι αγαπαει πολυ αυτο που κανει εγω παντως θα ειμαι δίπλα του !»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook