Επί τέσσερα μερόνυχτα περιφερόταν πεζός σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας ο 41χρονος που δολοφόνησε την περασμένη Δευτέρα την 37χρονη αλλοδαπή σύντροφό του μέσα στην εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι, ώσπου οι τύψεις και η ταλαιπωρία τον κατέβαλαν και τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να παραδοθεί.

Το άγριο έγκλημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε γίνει στο εξοχικό σπίτι του δράστη στον οικισμό Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου όταν, μετά από έντονο διαπληκτισμό του ζευγαριού, οι περίοικοι βρήκαν την 37χρονη νεκρή, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της συντρόφου του προς άγνωστη κατεύθυνση.
Την Τρίτη το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής οδού κοντά στον Καραβόμυλο και οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό παρακολούθηση για δυο 24ωρα. Όμως, ο αναζητούμενος δεν πήγε να το παραλάβει.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν στις Ράχες, τον Άγιο Ιωάννη και την περιοχή του Μώλου όπου τον είχαν δει να κινείται πεζός, αλλά και πάλι δεν είχε εντοπιστεί. Σήμερα το μεσημέρι, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων έξω από τη Λαμία και τηλεφώνησε στην Ασφάλεια λέγοντας ότι ήθελε να παραδοθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook