​Μία έφηβη, 17 ετών από τη Νέα Ζηλανδία με το όνομα Χάνα, γνωστή στο διαδίκτυο ως Poison Ivy έχει εξελιχθεί στο φόβο και στον τρόμο ευάλωτων ανδρών, καθώς τους εξαναγκάζει σε δημόσιο σεξουαλικό εξευτελισμό και τους παροτρύνει να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χάνα αναζητά στο διαδίκτυο ευάλωτους άνδρες μέσα σε ομάδες παιχνιδιών και μετά ξεκινά να τους ασκεί άγριο bullying, εξευτελίζοντάς τους δημόσια.

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτονται οι αρρωστημένες ενέργειες της Χάνα, ενώ καλούνται τα θύματά της να την αναφέρουν ώστε να σταματήσει να ασκεί ψυχολογική βία στα θύματά της.

Όπως τονίζεται στο βίντεο, η 17χρονη ενθαρρύνει άνδρες να κάνουν αηδιαστικές πράξεις είτε σε Live streaming, είτε μέσω web κάμερας, όπως να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα, να κολλάνε τα οπίσθιά τους στην κάμερα, ή να βάζουν διάφορα αντικείμενα στον πρωκτό τους.

Επίσης διαλέγει προσεκτικά τα θύματά της, επιλέγοντας αγόρια και άνδρες με περίεργη κοινωνική συμπεριφορά που δεν είχαν ποτέ κοπέλα ή κοινωνική ζωή.

Μάλιστα στόχος της είναι τα θύματά της να αυτοκτονήσουν για χάρη της ως απόδειξη της αγάπης τους.

«Αυτό το κορίτσι δεν πρόκειται να σταματήσει αν οι τύποι που τσιμπάνε στο δόλωμά της δεν αυτοκτονήσουν. Τους σαγηνεύει με λόγια και πράξεις για μήνες μέχρι να πετύχει το σκοπό της, πρέπει να την αναφέρουμε», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μάλιστα που έχει πάνω από 900 ακολούθους είναι γεμάτος με φωτογραφίες ανδρών από όλο τον κόσμο που διακηρύττουν την αγάπη τους για εκείνη.

Μάλιστα ένας από τους εραστές της, μιλώντας στην Daily Mail είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τη μοιράζεται με άλλους άνδρες, παρά το γεγονός ότι εκείνη τον τιμωρεί αν πάει με άλλη γυναίκα.

Δεν δίστασε δε να πει ότι θα μπορούσε ακόμα και να αυτοκτονούσε για χάρη της, αν έκανε κι εκείνη το ίδιο.

«Δεν μου δίνουν πολλή σημασία. Ήμουν πάντα μοναχικός. Ασχολούμαι με τις εκσκαφές  για την κατασκευή πισίνων. Είμαι κατώτερός της, οπότε οι κανόνες δεν ισχύουν για εκείνη. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά αν ήσασταν στη θέση μου και δεχόσασταν για πρώτη φορά αυτού του είδους την προσοχή θα ξεπερνούσατε την υποκρισία. Δεν αμφισβητώ ποτέ τα κίνητρά της γιατί φοβάμαι ότι δε θα μου ξαναμιλήσει», είπε.

Η αδίστακτη κοπέλα έχει πείσει ένα από τα θύματά της να ξυρίσει τα γένια και τα φρύδια του, λέγοντάς του ότι θα του πηγαίνει, όταν όμως εκείνος το έκανε του είπε ότι είναι χάλια. Έχει αναγκάσει κάποιον άλλο να βάλει το κεφάλι του μέσα στην τουαλέτα και να τραβήξει βίντεο και άλλα πολλά.

Όσο για την αυτοκτονία; Η Χάνα κάνει τα θύματά της να πιστέψουν ότι είναι κι εκείνη διατεθειμένη να αυτοκτονήσει για τον… έρωτά τους για να είναι πάντα μαζί όπως τους λέει στον άλλο κόσμο. 

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook