Με ιδιαίτερα θερμά λόγια υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής και θεσμικών φορέων της Κρήτης, την κατάκτηση από το Flashnews.gr έξι βραβείων στην διοργάνωση των Regional MediaAwards.
 
Άλλωστε  το ότι ένα παγκρήτιο μέσο ενημέρωσης, όπως το Flashnews.gr, διακρίνεται στα κορυφαία Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, δείχνει και την πρωτοπορία της Κρήτης και σε αυτόν τον τομέα.
 
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά τους λόγια και δεσμευόμαστε για την διαρκή βελτίωση σε όλες τις παραμέτρους που θα εξασφαλίζουν την αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Σωκράτης Βαρδάκης – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου

Aξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του flashnews.gr για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε. 
Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να ενημερώνει το κοινό έγκαιρα και έγκριτα, προσφέροντας συνεχώς μία βελτιωμένη εμπειρία στον επισκέπτη του portal. 
Το Flashnews αποδεικνύει και με την φετινή βράβευση ότι συγκαταλέγεται δίκαια σε ένα από τα μεγαλύτερα portals της Ελλάδας.
Καλή συνέχεια στο δημοσιογραφικό σας έργο.

Γιάννης Πλακιωτάκης – Τ. Πρόεδρος ΝΔ – Βουλευτής Λασιθίου

Με την ευκαιρία της κατάκτησης έξι βραβείων από το δικτυακό ιστότοπο flashnews.gr στα Regional Media Awards 2016, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο διευθυντή και τους εργαζόμενους του ιστότοπου για την τόσο σημαντική επιτυχία τους. 
Η συμμετοχή του Flashnews.gr στο συγκεκριμένο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και η βράβευσή του, είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτεί πάρα πολλά πράγματα τόσο για τους συντελεστές του μέσου όσο και για την Κρήτη. 
Η διάκριση αυτή, υποδηλώνει την εξαιρετική δουλειά που συντελείται από τα στελέχη του ιστότοπου, αλλά και τη συμβολή του Flashnews.gr στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της Κρήτης.
Παράλληλα, αναδεικνύεται η σπουδαία δουλειά που επιτελούν τα περιφερειακά μέσα της Κρήτης στο χώρο της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των πολιτών και ότι, δεν υπολείπονται σε τίποτα από τα μεγάλα εθνικά μέσα ενημέρωσης.  
Εύχομαι ολόψυχα το Flashnews.gr να συνεχίσει και στο μέλλον να πρωταγωνιστεί και να υπηρετεί την αδέσμευτη και αμερόληπτη δημοσιογραφία που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Σπύρος Δανέλλης – Βουλευτής Ηρακλείου «Το Ποτάμι»

Η ποιότητα που χαρακτηρίζει το flashnews.gr, ο επαγγελματισμός, η αντικειμενικότητα και το κύρος που έχει κατακτήσει μεταξύ των Περιφερειακών μέσων οδήγησαν στον θρίαμβο των διακρίσεων στο Regional Media Awards 2016.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για σταθερά ποιοτική πορεία, που με βεβαιότητα θα φέρει περαιτέρω διακρίσεις στο μέλλον.

Νότης  Μαριάς – Ευρωβουλευτής

Πολλά συγχαρητήρια στην ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα, Flashnews.gr που σάρωσε τα βραβεία στα Regional Media Awards 2016 στην Ελλάδα. Η ηλεκτρονική εφημερίδα, Flashnews.gr απέσπασε 6 βραβεία στον ετήσιο διαγωνισμό  αξιολόγησης, ανάδειξης και επιβράβευσης των πιο καινοτόμων και αποτελεσματικών ενεργειών στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης. Αξίζει να επιβραβεύονται  Περιφερειακά  και Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που έχουν ως πυξίδα την υπεύθυνη, αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση.

Σταύρος Αρναουτάκης – Περιφερειάρχης Κρήτης

«Τα συγχαρητήριά μου για αυτή την διάκρισή σας. Αποδεικνύετε την καλή δουλειά η οποία γίνεται από τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης. Εύχομαι πάντα διακρίσεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη σας.»

Γιωργος Πιτσούλης Πρ Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης 

Είναι μια σημαντική διάκριση για τα το flashnews  και για τους ανθρώπους  που δουλεύουν και που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Η σημαντικότερη όμως διάκριση είναι ότι έχει κατοχυρωθεί  στη συνείδηση των αναγνωστών. Η αμεσότητα , η αντικειμενικότητα και η ελεύθερη έκφραση των πολιτών είναι χαρακτηριστικό στην σφαίρα των ΜΜΕ της  Κρήτης που και το  flashnews εκπροσωπεί και που πριν λίγες μέρες επιβραβεύτηκε και επίσημα.
Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια

Τάσος Βάμβουκας – Δήμαρχος Χανίων

«Μπράβο σας. Μια σημαντική διάκριση. Ωστόσο δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά τα βραβεία, αλλά να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα και αντικειμενικότητα της δημοσιογραφίας. Να μην παρασυρόμαστε από ακροαματικότητες, ώστε να μην πέφτει η ποιότητα. Επίσης καλό θα ήταν μεταξύ των ΜΜΕ να μην υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά άμιλλα για να ανέβει η ποιότητα.»

Γιώργης Μαρινάκης – Δήμαρχος Ρεθύμνου

«Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία σας. Τα Περιφερειακά ΜΜΕ παίζουν μεγάλη σημασία καθώς φέρνουν κοντά την τοπική κοινωνία. Θα πρέπει ωστόσο να αναφερθεί ότι είναι κρίμα να μην έχουν θεσμική προστασία και κρατική βοήθεια, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά με την πάροδο του χρόνου να εξαφανίζονται».

Γιάννης Μαλανδράκης – Δήμαρχος Πλατανιά

«Είναι μια επιβράβευση για το δικό σας site, αλλά ίσως δείχνει και την ποιότητα – θα έλεγα – που τα Περιφερειακά μέσα, επιδεικνύουν, συναγωνιζόμενα και ξεπερνώντας στην ποιότητα και στον σωστό τρόπο προβολής, τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Είστε από τους πρώτους στο κομμάτι αυτό και η δουλειά αλλά και η ποιότητά σας επιβραβεύτηκε.»

Γιάννης Μαργαρώνης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων

“Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο site “Flashnews.gr” για την διάκρισή του σε έξι διαφορετικές κατηγορίες στον πρώτο διαγωνισμό Regional Media Awards που έγινε προ ημερών στην Αθήνα με στόχο την επιβράβευση των Περιφερειακών και τοπικών ενημερωτικών Μέσων Ελλάδας.
Εύχομαι από καρδιάς καλή δυναμική συνέχεια.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook