Την ώρα, που στα Ζωνιανά γράφεται η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρητη, με τους φίλους και τους συγγενείς της οικογένειας Παπαδάκη, να αποχαιρετούν την 2χρονη Ελευθερία, η 23χρονη μητέρα συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, στην ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη, η οποία όμως έχει σταθεροποιηθεί. Γεγονός που τους κάνει αισιόδοξους για την πορεία της υγείας της άτυχης μητέρας.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και τα αδερφάκια του 2χρονου κοριτσιού, που προσπαθούν να κρύψουν από την 23χρονη γυναίκα τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού της. Η νεαρή μητέρα, μεταφέρθηκε, στη ΜΕΘ με σοβαρά εσωτερικά τραύματα χωρίς ευτυχώς να παρατηρείται εσωτερική αιμορραγία. Επίσης υπέστη κατάγματα στα κάτω άκρα, καθώς και  θλάση σε συκώτι και σπλήνα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, η 23χρονη έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Ρωτάει γιατρούς, νοσοκόμες, αλλά και τον σύζυγό της, για την κατάσταση της υγείας της 2χρονης Ελευθερίας.

Οι γιατροί δεν επιτρέπουν στους συγγενείς  της άτυχης γυναίκας να της πουν την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο του μικρότερου παιδιού της οικογένειας.

Το χρονικό

Το τραγικό αυτό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Ζωνιανά, όταν η 23χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι με τα τρία της παιδιά  προκειμένου να μεταφέρει τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας στο σχολείο.

Στον δρόμο για το σπίτι, η νεαρή μητέρα υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα οι αερόσακοι να ενεργοποιηθούν.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα συγγενών τους στο Κ.Υ Ανωγείων. Για την 2χρονη Ελευθερία, ήταν ήδη αργά. Σοκαρισμένος ο παππούς της μικρής, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία, πήρε το 2χρονο παιδί και συνοδεία αστυνομικών το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το μικρό αγγελούδι νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Κ.Υ Ανωγείων, με ιδιωτικό όχημα, αφού την ώρα εκείνη στο κέντρο υγείας δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook