Η “Πατρίς” θα συνεχίσει να λειτουργεί με την αξιοπιστία που τη διέκρινε, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα μετά την δημοσιοποίηση του αιτήματος υπαγωγής της στις ευεργετικές διατάξεις του πτωχευτικού νόμου.

Όπως αναφέρει η “Π” στην ανακοίνωση προς τους αναγνώστες της, προσφεύγει στα δικαστήρια ζητώντας ρύθμιση χωρίς να της χαριστεί ούτε ένα ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Είναι αλήθεια ότι εταιρεία που εκδίδει την «Π»  προσέφυγε στα δικαστήρια για να επιτύχει μια συνολική ρύθμιση των οφειλών της (χωρίς να ζητά να της χαριστεί έστω ένα Ευρώ), κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που της παρέχει ο νόμος. 

Η αίτηση της εταιρείας συνοδεύεται από πολυσέλιδο επιχειρηματικό σχέδιο που προβλέπει σειρά επενδυτικών και αναπτυξιακών δράσεων που, σε συνδυασμό με τη ρύθμιση των οφειλών της, εγγυώνται την ομαλή πορεία της εταιρείας στη νέα εποχή. Κάποιες από τις πρωτοβουλίες αυτές θα φανούν άμεσα. 

Υπενθυμίζεται ότι η «Π»,  είναι η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην Κρήτη και η δεύτερη στην Ελλάδα μεταξύ των εφημερίδων της περιφέρειας. 

Η «Π» θα συνεχίσει να λειτουργεί με την αξιοπιστία που ανέκαθεν τη διέκρινε και με μοναδικό σκοπό την πλουραλιστική και υπεύθυνη ενημέρωση των αναγνωστών της»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook