Η Περιφέρεια παρακολουθεί όλα τα μεγάλα έργα της Κρήτης με κυρίαρχο τον ΒΟΑΚ, δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης κατά την υπογραφή στον ΟΑΚ της σύμβασης για την ολοκλήρωση του δρόμου προς τη Μεσαρά.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο έργο ο Περιφερειάρχης είπε, ότι, έστω και καθυστερημένα υπογράφεται η σύμβαση με τους αναδόχους τονίζοντας ότι είναι ένα έργο που θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα στη δήλωση του προς τα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης είπε: 

«Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση από τον ΟΑΚ και τους αναδόχους το έργο για την ολοκλήρωση του δρόμου προς την  Μεσαρά. Ένα έργο προϋπολογισμού 47 εκ. ευρώ. Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθήσαμε όλο αυτό το διάστημα πως θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί, έστω και καθυστερημένα, όμως πρέπει να πούμε ότι και με την συνεργασία όλων των φορέων, του Υπουργείου, κατορθώσαμε και υπογράφουμε σήμερα την σύμβαση. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει προβλεφθεί να ολοκληρωθεί ο δρόμος, μπορεί να πάει και πολύ νωρίτερα. Είναι ένα έργο που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί, δυστυχώς για διάφορους λόγους γραφειοκρατικούς ή μη διεκδικητικούς δεν είχε ολοκληρωθεί. Εμείς παρακολουθούμε όλα τα μεγάλα έργα της Κρήτης με κυρίαρχο τον ΒΟΑΚ με ρήτρα διαθεσιμότητα χωρίς διόδια»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook