Οι δηλώσεις Ερντογάν για την συνθήκη της Λωζάνης, η αμφισβήτηση για τα ελληνικά νησιά και τώρα μια νέα τουρκική σειρά που έρχεται να ταράξει τα νερά με το σενάριο της.

Η σειρά με τίτλο «Vatanım Sensin», δηλαδή, «Εσύ Είσαι η Πατρίδα μου» κάνει πρεμιέρα  αύριο, ενώ ήδη έχει προκαλέσει τον έντονο σχολιασμό για το περιεχόμενο της.  Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Χειλαδάκη, η ιστορία ξεδιπλώνεται την περίοδο λίγο πριν την Μικρασιατική καταστροφή και κατά την διάρκεια αυτής. Οι παραγωγοί του Kanal D φαίνεται πως εξιστορούν τα γεγονότα από την τουρκική πλευρά καθώς παρουσιάζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς να δολοφονούν, να εκτελούν κόσμο και να καταστρέφουν τις περιουσίες των Τούρκων.

Πρωταγωνιστής του σήριαλ ο ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Σουλειμάν».

Στη σειρά ο ηθοποιός φυλακίζεται από τους Έλληνες, οι οποίοι παρουσιάζονται ως οι κακοί της υπόθεσης, και έτσι στη συνέχεια αποφασίζει να γίνει ο εξολοθρευτής τους.

Το τρέιλερ της φιλόδοξης τουρκικής σειράς που προβάλλεται στη γείτονα χώρα, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στα γεγονότα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook