Χλιδάτες διακοπές στα Χανιά για Σείχη απο το Κατάρ – Έμεινε στην Αγιά Ρουμέλη για δυο ημέρες

Λίγες ημέρες πριν στα Χανιά έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν στα ανοιχτά, στο παλιό λιμάνι, δυο υπερπολυτελέστατα γιοτ.

Αυτό που αναρωτιόντουσαν όλοι ήταν ποιός παραθέριζε στο νησί μας με αυτά τα χλιδάτα γιοτ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Flashnews.gr κάποιος Σεΐχης  από το Κατάρ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Μάλιστα επόμενο προορισμό είχε επιλέξει την Αγιά Ρουμέλη όπου έμεινε εκεί για δυο ημέρες ενώ σήμερα βρίσκεται στο Λουτρό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παλιό λιμάνι έκαναν την εμφάνιση τους δυο γιότ το «Flying Fox» («Ιπτάμενη Αλεπού») και «6711 Damen», Γερμανικής και Ολλανδικής προέλευσης αντίστοιχα. 

Το Flying Fox είναι κατασκευής του 2012 και είναι Γερμανικής προέλευσης. Έχει 5 καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν εως και δώδεκα επισκέπτες ενώ το πλήρωμα απαρτίζεται απο 12 άτομα!

Το γιοτ «6711 Damen» κατασκευάστηκε το 2014, έχει μήκος 67,15 μέτρα, πλάτος 11 μέτρα με χώρα κατασκευής την Ολλανδία ενω διαθέτει σε αριθμό διαθέτει ανάλογο πλήρωμα με το Flying Fox.Το συγκεκριμένο πλέει με την σημαία των Νήσων Μάρσαλ (βρίσκονται στον κεντρικό Ειρηνικό ωκεανό, μεταξύ της Χαβάης και της Παπούα-Νέας Γουινέας.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook