Δεν τους προλαβαίνουμε στο Χόλιγουντ και ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλον. Αυτήν τη φορά ο λόγος γίνεται για ένα ζευγάρι που τα τελευταία 12 χρόνια ζούσε love an married και πήρε ξαφνικά την απόφαση να χωρίσει. Οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο κοινή συναινέσει και να χωρίσουν σαν δυο καλοί φίλοι. 

Μιλάμε φυσικά για την ηθοποιό Kate Beckinsale και τον σκηνοθέτη Len Wiseman που γνωρίστηκαν στην ταινία Underworld το 2003. Εκείνη πρωταγωνιστούσε στο έργο, εκείνος ήταν ο σκηνοθέτης και ο έρωτας ανάμεσά τους δεν άργησε να έρθει… Το ζευγάρι είναι μαζί, από τότε και για 12 χρόνια ήταν παντρεμένοι και ερωτευμένοι. Τον περασμένο Νοέμβρη, όμως τα πράγματα έδειξαν να μην πηγαίνουν καλά και όμορφα και πολιτισμένα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. 

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα για την επίσημη ανακοίνωση και την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, σύμφωνα με το TMZ. Όπως αναφέρεται μάλιστα, το ζευγάρι είχε κάνει προγαμιαία συμφωνία, και όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά. Όσο μπορούν, μιας και εδώ και καιρό η Kate φαίνεται πως διατηρεί έντονο φλερτ με 25χρονο ηθοποιό..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook