Οι ανανεώσεις στον Α.Ο. Χανιά ξεκίνησαν θετικά με τον Νίκο Μποχώνη να συμφωνεί σε όλα με την επιτροπή στήριξης και να συνεχίζει να φοράει την μπλε φανέλα.

Ο 24χρονος ακραίος μεσοαμυντικός ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας στο περσινό πρώταθλημα και η παραμονή του καθιστά σίγουρα επιτυχία για τον ΑΟΧ. Σε 27 συμμετοχές σημείωσε 2 γκολ απέναντι σε Πανηλειακό και Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την φανέλα του ΑΟ Χανιά θα φορά και την νέα χρονιά ο αμυντικός Νίκος Μποχωνης. Ύστερα από εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη και απόφαση της επιτροπής μετεγγραφών ο ικανότατος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών των πολυάριθμων φίλων της. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον συντονιστή της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ Νότη Ψυλλακη μέσα σε άριστο κλίμα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μποχώνη εντάσσεται στο δόγμα της επιτροπής στήριξης και της ΠΑΕ όπως έχει εκφρασθεί δια στόματος του κ Ψυλλάκη να διατηρήσει στην ομάδα ποδοσφαιριστές με ήθος και αγωνιστική συμπεριφορά που θα τιμούν το σύλλογο. Αποτελεί δε απόδειξη ότι η προσπάθεια που γίνεται από την ΠΑΕ την επιτροπή στήριξης με την βοήθεια και των φίλων της ομάδας στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς συνόλου παράδειγμα προς μίμηση και αντάξιου της ιστορίας του ΑΟΧ».

Ασυμφωνία με Ραπτάκη

Πέρα από το θέμα της παραμονής του Μποχώνη συζήτηση έγινε και με τον Δημήτρη Ραπτάκη, που ενώ αρχικά φαινόταν ότι θα παραμείνει υπήρξε ανατροπή σκηνικού και φαίνεται η υπόθεση να «χαλάει». Ο 23χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος, φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε.

Όσον αφορά τον Βασίλη Πλουσή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του την Παρασκευή (29/7).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook