Μια σπουδαία διάκριση κατέλαβε  ο Δήμος Ιεράπετρας στα Best City Awards 2016, όπου απέσπασε το Bronze βραβείο  στον τομέα των αστικών αναπλάσεων για τη μελέτη “Αναβάθμιση Χώρου Εργοστασίου «ΜΙΝΟΣ»”.

Με αφορμή την παραλαβή του βραβείου κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας για τη σπουδαία αυτή επιτυχία, αναφερόμενος στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται από όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κ. Μάνου Λουτσέτη, των Ειδικών Συνεργατών, κ. Κωστή Περβολαράκη και Γιάννη Μανιαδάκη, της Διευθύντριας, κας. Φανής Γιαννάκη – Πολίτη και των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας, ο κ. Καλαντζάκης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την εκπόνηση μιας άριστης και άρτιας μελέτης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα που φέρνει κάθε γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία σε μια εποχή μάλιστα με ανταγωνιστικά δεδομένα, σύνθετες απαιτήσεις και νέες προκλήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη εκπόνησης νέων μελετών για την υλοποίηση και ολοκλήρωση έργων που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία αξιοποίησης σύγχρονων, ευφυών, αειφόρων και οικονομικά  βιώσιμων τεχνικών και πρακτικών στο σχεδιασμό και την υλοποίηση νεών έργων.

Όπως ανέφερε «Η αξιόλογη διάκριση που απέσπασε ο Δήμος Ιεράπετρας αποδεικνύει και έμπρακτα την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλεται από τις Υπηρεσίες  και τους εργαζομένους του Δήμου, ενώ αποτελεί σίγουρα εξαιρετική τιμή και παράλληλα δέσμευση για την συνέχιση των προσπάθειών μας σε έναν τομέα, όπως των αναπλάσεων, που για τον δήμο μας χρήζει ιδιαίτερων προτεραιοτήτων. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας. Θέτοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς προς την ίδια κατεύθυνση με σκοπό την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση καινοτόμων και ποιοτικών έργων» τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook