Στην πρώτη της συνέντευξη, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, η Αννίτα Πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για την κατάθλιψη. 

Ποιες φοβίες έχει πια; «Καμιά φοβία δεν έχω πια, γιατί «κούμπωσα» αντικαταθλιπτικό φάρμακο και ήρθα στα ίσα μου», απάντησε η παρουσιάστρια στο Down Town. 

Με το «κούμπωσα» εννοεί ότι πήρε αντικαταθλιπτικά; «Ναι, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η ζωή. Δεν βγαίνει ξεροσφύρι», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι κάθε ασθένεια χρειάζεται την αντιμετώπισή της. Όταν πονάει το στομάχι σου δεν θα πας στον γιατρό; Δεν θα πάρεις χάπι; Το ίδιο συμβαίνει και όταν πονάει το μυαλό σου. Εγώ σε κάποια στιγμή στη ζωή μου χρειάστηκα τη βοήθεια του αντικαταθλιπτικού και ευτυχώς λειτούργησε και με έσωσε. Και άρχισα να εκτιμώ αλλιώς τα πράγματα.».

Αν τη ρωτούσε κανείς αν είναι παντρεμένη ή χωρισμένη από τον Νίκο Καρβέλα, τι θα απαντούσε; «Θα σου απαντούσα πως τόσο ο γάμος όσο και το διαζύγιο δεν αποτελούν παρά τυπικές διαδικασίες. Οι ουσιαστικές διαδικασίες που έχω μάθει να υπηρετώ είναι η αγάπη, η αγάπη και η αγάπη. Μόνο αυτό είναι το ουσιαστικό σε μία σχέση και δόξα τω Θεώ το έχω», απάντησε η Αννίτα Πάνια.

Γιατί δεν απαντά στις διάφορες φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή; Πιστεύει ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται; «Δεν απαντώ γιατί δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σε αυτούς που βρίσκουν ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή. Επίσης η ευκολία με την οποία να media σε σχεσοποιούν και σε ξεσχεσοποιούν με τρομάζει! », είπε.

«Δεν κάνεις κοσμικά, σε εκδηλώσεις, δεν κάνεις παπαράτσι», της είπε ο δημοσιογράφος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μάσησα ποτέ τον μύθο της παρουσιάστριας. Δεν τον κατάλαβα ποτέ», τόνισε η παρουσιάστρια.

Έχει νιώσει ποτέ να την «ψωνίζεις»; «Είναι πολύ αργά να το σκεφτώ. Είμαι 20 και κάτι χρόνια στην τηλεόραση και λογικά ψωνίζεσαι στην αρχή. Βασικά ψωνισμένο άτομο είμαι, με έναν δικό μου τρόπο, που δεν μοιάζει με το ψώνιο ”καβαλάω καλάμι”. Την ψωνάρα μου την έχω αποδεχτεί και την αγαπώ!», απάντησε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook