Την επιστροφή της στην Α2 κατηγορία ευελπιστεί να σφραγίσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που πρόκειται να δώσει από την Παρασκευή (29/7) έως και την Κυριακή (31/7) στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το Χανιώτικο συγκρότημα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του απέναντι στον Κ.Ο. Σερρών ενώ θ’ ακολουθήσουν τα παιχνίδια με την Ατλαντίδα Χαλανδρίου, το Οξυγόνο, τον Αρίωνα Γλυφάδας και τη Λαμία, στοχεύοντας να εξασφαλίσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις που σφραγίζουν το εισιτήριο της ανόδου.

Όπως δηλώνει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλης Φαρμάκης: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια, από τα οποία ευελπιστούμε να καταλάβουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στην Α2 κατηγορία. Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γιατί κάποιες παίκτριες είχαν προβλήματα. Ξέρουμε τη σημασία που έχουν αυτοί οι αγώνες για μας, θα τα χτυπήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ό,τι προκύψει. Δε μπορώ να πω ότι ξέρω πολλά για τις ομάδες που θ’ αντιμετωπίσουμε. Η Λαμία ακούγεται ότι είναι αρκετά δυνατή, μιας κι έχει πάρει κάποιες παλιές παίκτριες της εθνικής ομάδας. Ο Αρίων κι εμείς. Αυτές οι τρεις ομάδες νομίζω ότι έχουν τον πρώτο λόγο».

Αναλυτικά η αποστολή:
Σοφία Ζανιδάκη, Μαρία Φαρμάκη, Έλλη Βροντάκη, Χριστίνα Μπεκρή, Ιωάννα Μυλωνάκη, Όλγα Γκέκα, Μαρία Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Κατσουλάκη, Καρολίνα Μπεμπλιδάκη, Ελένη Μαραγκουδάκη, Ραφαέλα Ευφραιμίδου, Μαριάνα Παντελάκη, Αγγελική Κουκουβιτάκη, Εύη Μητράκη, Εμμανουέλλα Καπετανάκη
Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική – Παρασκευή (29/7)
19.00: Ν.Ε. Λαμίας-Αρίων Γλυφάδας
20.00: Ατλαντίς Χαλανδρίου-Α.Π.Σ. Οξυγόνο
21.00: Κ.Ο. Σερρών-Ν.Ο. Χανίων

2η αγωνιστική – Σάββατο (30/7)
11.00: Αρίων Γλυφάδας-Α.Π.Σ. Οξυγόνο
12.00: Ν.Ο. Χανίων-Ατλαντίς Χαλανδρίου
13.00: Ν.Ε. Λαμίας-Κ.Ο. Σερρών

3η αγωνιστική – Σάββατο (30/7)
18.30: Α.Π.Σ. Οξυγόνο-Ν.Ο. Χανίων
19.30: Κ.Ο. Σερρών-Αρίων Γλυφάδας
20.30: Ατλαντίς Χαλανδρίου-Ν.Ε. Λαμίας

4η αγωνιστική – Κυριακή (31/7)
10.00: Αρίων Γλυφάδας-Ν.Ο. Χανίων
11.00: Ν.Ε. Λαμίας-Α.Π.Σ. Οξυγόνο
12.00: Κ.Ο. Σερρών-Ατλαντίς Χαλανδρίου

5η αγωνιστική – Κυριακή (31/7)
17.00: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ε. Λαμίας
18.00: Α.Π.Σ. Οξυγόνο-Κ.Ο. Σερρών
19.00: Ατλαντίς Χαλανδρίου-Αρίων Γλυφάδας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook