Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016  η πρόεδρος του συλλόγου στήριξης Ασθενών από Νεοπλασματική Νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο» κυρία  Αικατερίνη Κουναλάκη και η αντιπρόεδρος κυρία Μαρίνα Τζανάκη επισκέφτηκαν τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ προκειμένου να παραδώσουν ένα φορητό καρδιογράφο για τις ανάγκες του προγράμματος «Κατ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών» 

Στη συνάντηση με την Διοικήτρια κ. Μαυρομμάτη και την υποδιοικήτρια κ. Γιακουμάκη  η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μετέφεραν την θέση της ολομέλειας του Δ.Σ. σύμφωνα με την οποία επικροτούν την έναρξη του προγράμματος της «κατ οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών»,  αναγνωρίζουν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της λειτουργίας της και δήλωσαν την πρόθεση τους να υποστηρίξουν την προσπάθεια. 

Η χορήγηση καρδιογράφου αποτελεί την έμπρακτη απαρχή αυτής της υποστήριξης και υλοποιήθηκε μετά από επιθυμία του κ. Ζωίτου Θεοδώρου ο οποίος κατέθεσε το χρηματικό ποσό της αγοράς του  στα γραφεία του Συλλόγου.

Η  Διοικήτρια κ. Μαυρομμάτη αφού εξήρε το έργο που καταβάλει ο σύλλογος, ευχαρίστησε για την δωρεά και επιβεβαίωσε τη διάθεση της 7ης ΥΠΕ να ενδυναμώσει την συνεργασία με το Σύλλογο  προκειμένου να αποκομιστούν τα μέγιστα οφέλη, από την οργανωμένη και αποτελεσματική δράση του ,προς όφελος των ασθενών με Νεοπλασματική Νόσο.

Η Υποδιοικήτρια κ. Γιακουμάκη αναφέρθηκε στο οργανωτικό στάδιο που βρίσκεται το πρόγραμμα της  «Κατ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών» και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.