Τώνια Λιοδάκη Τώνια
Λιοδάκη
Δημοσιογράφος

Μια μικρή ανεξέλεγκτη χωματερή έχει δημιουργηθεί στο σημείο με κάθε λογής σκουπίδια και μπάζα. Η δυσωδία δεν σε αφήνει να πλησιάσεις ενώ η εικόνα σκοτώνει και τα τελευταία ψήγματα ελπίδας που μπορεί να έχεις για το επίπεδο ευσυνειδησίας, παιδείας και πολιτισμού που έχουν ορισμένοι πολίτες.

Αναρωτιώμαστε πόσος καιρός έχει περάσει χωρίς να έχει γίνει στοιχειώδης απόπειρα καθαρισμού της περιοχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτός ο τεράστιος όγκος σκουπιδιών αλλά και πώς άνθρωποι με αυτοκίνητα περνούν από το σημείο και δεν έχουν “ενοχλήσει” κάποια υπηρεσία.

Η ευθύνη για τον καθαρισμό μικρών ή μεγαλύτερων χωματερών στον παράλληλο δρόμο της εθνικής ανήκει στην αντιπεριφέρεια Χανίων η οποία θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να στείλει συνεργείο της αρμόδιας υπηρεσίας για να επέμβει καθώς πλέον το σημείο αποτελεί εστία μόλυνσης και ρύπανσης.

Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος βαραίνει τις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες θα φέρουν μεγαλύτερη ευθύνη αν δεν πράξουν ανάλογα. Η αιτία βέβαια, του προβλήματος δεν παύει να βαραίνει πρωτίστως και να ντροπιάζει τους, κατ’ ευφημισμόν στην προκειμένη περίπτωση, πολίτες που δημιουργούν μια εικόνα η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να καθρεφτίζει τους ίδιους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook