Απόλυτη ικανοποίηση υπήρχε στον Σπύρο Μπαξεβάνο για την εμφάνιση και την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής του Κισσαμικού δήλωσε τα εξής: «Επιτέλους ξεκινήσαμε με ένα παιχνίδι Κυπέλλου, μετά από τόσο καιρό προετοιμασίας! Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, ειδικά από την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν κάτι το οποίο με άγχωνε μετά από τόσο καιρό προετοιμασίας, το πώς θα εμφανιστούμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι και η εικόνα και το αποτέλεσμα σήμερα δικαιώνει την προσπάθεια των παιδιών που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα σίγουρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η έναρξη του πρωταθλήματος τη Δευτέρα στην έδρα μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Μην πω ότι θα άλλαζα μία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με τη σημερινή, θα το προτιμούσα. Κάτι στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία εμείς το προπονητικό τιμ είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε λίγο και τον ενθουσιασμό των παιδιών χαμηλά και από την εικόνα και από τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πανσερραϊκού, του φίλου μου του Παναγιώτη (σ.σ. Διλμπέρη). Νομίζω ότι ο Παναγιώτης είναι εδώ πέρα για να κάνει καλά πράγματα, είναι πολύ φίλος μου. Ξέρω ότι είναι πολύ συστηματικός, είναι καλός προπονητής πάνω απ’ όλα και το κυριότερο είναι τίμιο και αγνό παιδί και τον αγαπάω κιόλας πάρα πολύ. Τον στεναχώρησα σήμερα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Έχουμε έναν μακρύ γυρισμό εμείς, θα γυρίσουμε Σαββάτο πρωί στα Χανιά και θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε όσο πιο καλά γίνεται για το παιχνίδι της Δευτέρας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή αρχή πάνω απ’ όλα στον Πανσερραϊκό και στον Παναγιώτη».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κόκκινη στο ματς, αν και ο Κισσαμικός ήταν ούτως ή άλλως καλός στο πρώτο ημίχρονο: «Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί το είδαμε και κάποια στιγμή ότι υπήρχε και κάποια κούραση σ’ εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα είχαμε και την εικόνα και τις ευκαιρίες και το τέρμα πριν δεχθεί την κόκκινη ο Πανσσεραϊκός. Αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετικό ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ισαριθμία απ’ ό,τι με λιγότερο παίκτη. Υπήρχε καλή διαχείριση αν και υπήρξε ένας εκνευρισμός όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ υπέρ μας. Νομίζω τέλος καλό, όλα καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook