Τα σχέδια του για την Σούπερ Λίγκα πρέπει να αρχίσει να κάνει από σήμερα το βράδυ ο ΟΦΗ που παρά το 1-1 με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία.

Πλέον ο ΟΦΗ χρειάζεται μία νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν για την λήξη των πλέϊ οφ με την Δόξα Δράμας η τον Διαγόρα για να εξασφαλίσει η κρητική ομάδα και μαθηματικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα αφού σε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό ο ΟΦΗ παίρνει την άγουσα για τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε με τον Πόποβιτς στο 4΄ όμως ο ΟΦΗ απείλησε από την πλευρά του στο 15΄ με σουτ του Ρόβα. Στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε η κρητική ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24΄. Ο Κάλαϊτζιτς σέντραρε από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Τριποτσέρη έφτασε στον Ουκάρ που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρατηλάτη κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό αύξησε περισσότερο την πίεση από τον Λεβαδειακό που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 36΄. Ο Μπούρμπος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Πόποβιτς και ο Σιδηρόπουλος σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ζουρούδης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζοντας και το ότι η ομάδα του δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις με αυτή του Λεβαδειακού αποφάσισε να διαχειριστεί το ματς ώστε να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία και το κατάφερε παρά την έντονη πίεση της ομάδας της Βοιωτίας.

Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα έχασαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο 63΄ με το ανάποδο ψαλίδι του Ζουρούδη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη και με τον Ντιμπαλά στο 77΄.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 94΄ με τον Καμπάνταη να τελειώσει το ματς και να πάρει τη νίκη που θα του σφράγιζε και την άνοδο όμως το σουτ του επιθετικού της κρητικής ομάδας έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Στρατηλάτη.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ρόβας (70\’ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56\’ Κατσικογιάννης), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ (78\’ Ζαχαράκης), Μπούρμπος.

Λεβαδειακός (Γ. Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87\’ Βασιλείου), Κοιλιάρας (65\’ Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκίνα (78\’ Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook