Προσγειωμένος παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ουσιαστικά με την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό αγκάλιασε την άνοδο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος. 

«Είμαστε ένα βήμα πριν το στόχο. Να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε υπομονή, να κερδίσουμε το επόμενο και να πάμε και μαθηματικά στη μεγάλη κατηγορία» τόνισε αρχικά ο 53χρονος τεχνικός που στη συνέχεια υπογράμμισε για το ματς «Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τον Λεβαδειακό είχα πει ότι συμπεριφέρονται στους παίκτες σαν ζώα το ίδιο λέω και σήμερα. Κερδίσαμε καθαρά σήμερα ενώ δεν χάσαμε και σε κανένα από τα παιχνίδια που δώσαμε στην κανονική περίοδο. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι γιατί είμαστε ένα βήμα από τον στόχο, να τον πετύχουμε το Σάββατο. Για 15 λεπτά παίζαμε με 8 παίκτες με τα προβλήματα που είχαμε το σημερινό βήμα που κάναμε έχει μεγαλύτερη αξία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για όλη αυτή την βοήθειά του. Θα πώς όμως ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί στα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, έχουν δει πολλά τα μάτια μου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

«Είναι κρίμα για τους παίκτες μας» 

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Παπακώστας τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ότι «Σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, πιστεύω ότι κερδίσαμε κατά κράτος σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε στην αρχή που ήμασταν πολύ καλύτεροι, αντιδράσαμε όμως στο γκολ του ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Λεβαδειακός». 

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας προχωρώντας σε περαιτέρω σχολιασμό του αγώνα υπογράμμισε : «Απορώ γιατί δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτι στη μία φάση και στην άλλη φάση δεν έγινε ή γκολ ή πέναλτι. Είναι κρίμα για τους παίκτες μας που ήρθαν να αγωνιστούν και τώρα δεν μπορεί κανείς να τους πει τίποτα. Εγώ θα τους δώσω συγχαρητήρια, αλλά παραμένει το μεγάλο «γιατί» σήμερα. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Αναστόπουλο για την άνοδο και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουμε και εμείς». 

Σχολιάζοντας την διαδικασία των πλέϊ οφ τόνισε : «Δεν ήταν σωστό να παίξουν οι παίκτες σε αυτή τη διαδικασία αυτή την περίοδο, είναι κρίμα για αυτούς να αγωνίζονται όταν άλλοι κάνουν προετοιμασία. Εμείς κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια στα play offs και αδικούμαστε γιατί δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ, ενώ μας έλλειψε και ο Μπάρκογλου. Όλοι οι παίκτες μας πάντως τα έδωσαν όλα».

Από τους παίκτες του Λεβαδειακού μίλησε ο Θόδωρας Τριποτσέρης, ο οποίος απέδωσε βαρύ χαρακτηρισμό για τον Ανδρέα Σκέντζο: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί ήταν μόνο αυτή μέσα στο γήπεδο, απορώ με το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, αλλά και με τις καθυστερήσεις που ήταν τόσο λίγες με όλες αυτές τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ. Θέλω να πω όμως ότι ο Σκέντζος είναι καθίκι δεν μπορεί να βρίζει μανάδες παικτών, ήταν και αυτός παίκτης κάποτε. Ήρθε και μας έβρισε μπροστά σε όλους τους παίκτες. Εμείς δεν έχουμε πειράξει κανέναν και δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο».
Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι μετά τη συνέντευξη τύπου ο Ανδρέας Σκέντζος συναντήθηκε με τον Τριποτσέρη του ζήτησε συγνώμη και το θέμα της μεταξύ τους διαμάχη θεωρείται λήξαν όπως δήλωσε και ο ίδιος ο παίκτης του Λεβαδειακού. 

Από την πλευρά του ο Μηνάς Πίτσος, τόνισε: «Δεν θα πω πολλά, παρά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά μας σε αυτή τη φαρσοκωμωδία. Θέλουμε ακόμα μια νίκη ακόμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είμαστε αήττητοι σε όλους αυτούς τους αγώνες, παρά την όχι καλή αγωνιστική μας κατάσταση. Είναι ευχάριστο ότι βγαίνουμε γεροί από το γήπεδο και αυτό είναι σημαντικό».