Για μία ακόμα χρονιά το 3ο Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου 2016 στην πόλη του Ηρακλείου έφτασε στο τέλος του. 
Για όλους εμάς, που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια με ενθουσιασμό και συνεχή φροντίδα για το καλύτερο – συχνά με αρκετό άγχος, η παρουσία ενός τόσο μεγάλου και ζεστού κοινού ήταν το καλύτερο βραβείο. 

Όλοι μαζί καταφέραμε να έρθουμε πιο κοντά Ιταλοί και Έλληνες αυτής της πόλης, μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου, να γνωριστούμε καλύτερα, να ζήσουμε μαζί μια όμορφη εμπειρία και μέσα απ΄ αυτήν να φέρουμε πιο κοντά τις συνήθειές μας, τις παραξενιές, τη νοοτροπία, το χιούμορ, την κουλτούρα μας… 

Το 3ο Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο ιταλό ερμηνευτή και υπέροχο άνθρωπο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, καθώς κλείνουν φέτος 20 χρόνια από τον θάνατό του. 

Πραγματοποιήθηκε  με τη φροντίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Καζάλι και των συνεργατών του που έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν, ο καθένας στον τομέα του για να ζήσουμε ό, τι ζήσαμε σε αυτές τις συναντήσεις μας.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ ήταν το Ιταλικό Προξενείο και τo Κέντρο Ευρωπαϊκής  Πληροφόρησης Κρήτης, EUROPE DIRECT. 
Μαζί μας ήταν με την ευγενική προσφορά τους και βοήθεια, το Caffè Gioia Store, τα Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Σταματάκης, τα νερά Krystal, με χορηγό επικοινωνίας την Deltagraphix. 

Ανανεώνουμε και πάλι το ραντεβού μας στο 4ο FESTIVAL DEL CINEMA ITALIANO 2017 την επόμενη χρονιά ! 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook