Στόχος του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού  οι νέες θέσεις  εργασίας και η ανάδειξη των ποιοτικών προιόντων με χαμηλές τιμές για  Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ένα ακόμη υπερσύγχρονο κατάστημα super market  ΙΝΚΑ, , το 51 στην Κρήτη και στα νησιά, εγκαινιάστηκε το πρωί στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού κ.Απόστολος Αλεξάκης συνεπικουρούμενος από τον Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περράκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη της διοίκησης και στελέχη του Συνεταιρισμού, ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Δημήτρης Αλεξάκης μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Το νέο κατάστημα είναι υπερσύγχρονο και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην Παλαιόχωρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι στόχοι που θέσαμε για το νέο κατάστημα ήταν να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να αναδείξουμε τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα του τόπου μας σε Έλληνες και ξένους, αλλά και να προσφέρουμε στον κόσμο χαμηλές τιμές και πολλές προσφορές, που τόσο αναγκαίες είναι για την στήριξη του οικογενειακού προϋπολογισμού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψα σκληρά για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα, τους μηχανικούς, τους αρχιτέκτονες και πάνω από όλους, τους εργαζόμενους του ΙΝΚΑ οι οποίοι είναι ο βασικός πυλώνας της διαχρονικά επιτυχημένης πορείας του Συνεταιρισμού μας.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Απόστολο Αλεξάκη για την σημαντική επένδυση στην περιοχή, ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

«Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ.Αλεξάκη και την επιχείρηση ΙΝΚΑ που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής δυσπραγίας για το σύνολο της χώρας, κάνει αυτή την επένδυση στην περιοχή μας. Είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να βοηθήσει την τουριστική, πρωτίστως οικονομία, αλλά και την οικονομία του τόπου…»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook