Ο Νίκος Καραγεωργίου γιορτάζει! Όχι την ονομαστική του εορτή, ούτε τα γενέθλια του. Ο τεχνικός του Εργοτέλη συμπληρώνει σήμερα πέντε χρόνια στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, που τον κάνει τον μακροβιότερο εν ενεργεία προπονητή στην Ελλάδα!

Ήταν η αξέχαστη εκείνη ημέρα, πρώτη του Φλεβάρη, το 2006 όταν ο Καβαλιώτης κόουτς αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία, διαδεχόμενος τον Μανόλη Πατεμτζή, με την ομάδα να βρίσκεται στη Β’ Εθνική κατηγορία.

«Όταν άρχισε η πρόκληση του Εργοτέλη για εμένα δεν φανταζόμουν ότι θα ξεκινούσε μια τόσο ωραία περιπέτεια στην ζωή μου. Στην διάρκεια των 5 χρόνων υπήρξαν και δυσκολίες, ωστόσο η συμπεριφορά και η στήριξη που υπήρχε προς πρόσωπο μου με έκανε να νιώσω όμορφα και να προσπαθώ ακόμα περισσότερο για το σύλλογο. Στην διαδρομή αυτών των χρόνων είχαμε καλές και κακές, ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, όμως εκείνο που μένει είναι ότι ο Εργοτέλης υλοποιούσε τον στόχο που έθετε. Κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η περιπέτεια. Μπροστά μας έχουμε δύσκολους αγώνες και όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα το δούμε και αυτό το θέμα»  τόνισε ο Καραγεωργίου μιλώντας στο επίσημο site της Κρητικής ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι

Ο Καραγεωργίου ήρθε στον Εργοτέλη το 2006, έπειτα από το διαζύγιο με τον Μανόλη Πατεμτζή. Η ομάδα τότε βρίσκονταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, και ο Καβαλιώτης τεχνικός έρχονταν στο Ηράκλειο με σκοπό να επαναφέρει τους κιτρινόμαυρους στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Καραγεωργίου έχει συπληρώσει στον πάγκο του Εργοτέλη, 160 επίσημους αγώνες, με απολογισμό 52 νίκες, 41 ισοπαλίες και 67 ήττες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook