Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθεια για να επιστρέψει εκεί που ανήκει (Α1) και τη νέα σεζόν θα τον ενισχύσουν τρία δικά του παιδιά.

Οι Μάξιμος Πετρόχειλος, Νίκος Μπατάκης και Αντώνης Χαριτάκης (κεντρική φωτ.) αποτελούν σημαντικές επιστροφές για τον ΝΟΧ, που έχασε στις λεπτομέρειες τα τελευταία χρόνια την άνοδο από την Α2.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα του waterpolonews.gr:

Ο ιστορικός ΝΟ Χανίων έχει πλάνο επιστροφής του στα μεγάλα σαλόνια, με σκοπό να παραμείνει εκεί που αξίζει στη δυναμική ενός συλλόγου που αποτέλεσε για πολλά χρόνια βασικό πυλώνα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και απύθμενη δεξαμενή των εθνικών ομάδων.

Για αρχή, η ομάδα των Χανίων ξεκινά τη φετινή της χρονιά στην Α2 με τρεις πολύ μεγάλες μεταγραφές.

Ο Μπατάκης

Συγκεκριμένα, στα Χανιά επιστρέφουν 3 παίχτες επιπέδου Α1, ο Μάξιμος Πετρόχειλος, ο Νίκος Μπατάκης και ο Αντώνης Χαριτάκης με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα που ανδρώθηκαν να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Νέα εποχή στον ΝΟ Χανίων

Ο Πετρόχειλος

Οι δύο εξ’ αυτών τον αθλητών, ο Πετρόχειλος και ο Μπατάκης, λόγω της μεγάλης ιστορίας των οικογενειών τους στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και λόγω του ότι ήδη δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό κλάδο (πρόσφατα ο Μάξιμος Πετρόχειλος βραβεύτηκε από την Google σαν τον καλύτερο νέο επιχειρηματία στην Κρήτη για χρήση διαδικτυακού μάρκετινγκ που βοήθησε στην προβολή και ανάπτυξη των επιχειρήσεων του) αποφάσισαν να μη λάβουν χρήματα από τον ΝΟΧ, βοηθώντας τον έτσι να πραγματοποιήσει έργο πνοής για τον χανιώτικο αθλητισμό, όπως η αγορά κουβέρτας για την 50άρα πισίνα με σκοπό να διατηρηθεί ανοιχτή και το χειμώνα.  Μία κίνηση πολύ σημαντική και πρακτική για το σύλλογο.

Για την ιστορία, οι Πετρόχειλος, Μπατάκης και Χαριτάκης είναι μέλη της χρυσής γενιάς του ΝΟΧ που κατέκτησε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα στην ηλικία των γεννημένων το 1989 και φυσικά αποτελούσαν μέλη όλων των μικρών εθνικών ομάδων.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook