Πρόβλημα στο γκολ αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βέροια, με την τοπική ομάδα.

Η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου:

«Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και τα αρκετά λάθη από τις δυο ομάδες. Περισσότερο και οι δύο κοιτάξαμε τις άμυνες μας, δε νομίζω ότι δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στις δύο εστίες ενώ ειδικότερα εμείς στο β’ ημίχρονο μπορώ να πω ότι επιθετικά ήμασταν ανύπαρκτοι. Σίγουρα, αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, που πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και πρέπει να βρούμε πώς θα το κάνουμε αυτό… Φαινόταν πάντως στο παιχνίδι ότι έπρεπε να κάνεις το πολύ μεγάλο λάθος για να μπει κάποιο γκολ, γι’ αυτό και καταλήξαμε στο 0-0. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και όσο για μας, να βρούμε κι εμείς μια λύση ώστε να μπορούμε να πετυχαίνουμε ει δυνατόν κάποια γκολ».

Για το ότι η Βέροια είχε περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας: «Ναι, αλλά ήταν ακίνδυνη. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ευκαιρίες, απλώς είχε παίκτες στο χώρο του κέντρου που είχαν καλή κατοχή και ήταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Παρότι δηλαδή τους πρεσάραμε, δεν μπορούσαμε ν’ αποκτήσουμε τη μπάλα με τίποτα. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ειδικότερα οι τρεις παίκτες του κέντρου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook