Τελευταία ενημέρωση 14:00

Προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχής βροχόπτωση στα Χανιά, κυρίως στο οδικό δίκτυο στο οποίο γίνεται με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων.

Σε αρκετά σημεία τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται λόγω του μεγάλου ύψους των νερών στους δρόμους με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται οι επιβαίνοντες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην περιοχή της Σούδας, όπως στον Βλητέ αλλά και αλλού.

Επιπλέον έχει πλημμυρίσει το σημείο της εθνικής οδού στη γεφυρα του κόμβου του Βαμβακόπουλου όπου έχει λιμνάσει μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα να “μείνει” στον δρόμο ένα αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως σε κάθε ισχυρή βροχή στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση απο τους αρμοδίους.

Με δυσκολία επίσης διεξάγεται η κίνηση στη λεωφόρο Σούδας όπου έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες με νερά.

Μικρές κατολισθήσεις έχουν γίνει στην περιοχή του Σταλού, ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης, στο ύψος του Καλαμίου όπου πέφτουν πέτρες απο την πλαγιά. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της βροχόπτωσης υπάρχουν προβλήματα και με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο Χανίων καθώς συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού στους διαδρόμους.

Μάλιστα πτήση της Ryanair μετά απο πολλούς κύκλους δεν προσγειώθηκε στα Χανιά αλλά κατευθύνθηκε προς την Ρόδο.

Όσοι επιθυμουν να ταξιδέψουν σήμερα, πρέπει να επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία που τους ενδιαφέρει.

Επίσης μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν και στο ηλεκτρικό δίκτυο με διακοπές στην ηλεκτροδότηση ακόμη και στο κέντρο της πόλης των Χανίων, κυρίως λόγω πτώσεων ασφαλειών.

(Φωτο απο εθνική οδό Νίκος Μουδάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook