Η πολιτεία αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες από μία απλή νεροποντή

Έκλεισε πριν λίγη ώρα το τμήμα της Εθνικής οδού από την Σούδα προς το Βαμβακόπουλο στα Χανιά, ένα σημείο που εδώ και αρκετά χρόνια με την πρώτη νεροποντή πλημυρίζει και αποτελεί ένα πρόβλημα που η πολιτεία αδυνατεί να λύσει, ένα πρόβλημα που η Περιφέρεια Κρήτης ή ο ΟΑΚ (έχουμε χάσει την μπάλα σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα τελικά) δεν μπορούν να λύσουν.

Σήμερα η νεροποντή ανέδειξε και ένα άλλο πρόβλημα που, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Flashnews.gr, γνωρίζει ο Δήμος και η Περιφέρεια Κρήτης, αλλά δεν έχουν καταφέρει να λύσουν.

Συγκεκριμένα η σημερινή βροχή μετέτρεψε σε λίμνη τον Κλαδισό με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στο οδόστρωμα, αλλά και να έχουν μπει νερά και σε καταστήματα της περιοχής. 

Όπως μας ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής, έχει επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΥΑΧ, προκειμένου να θέσει το θέμα ότι τα φρεάτια δεν επαρκούν στο σημείο και η απάντηση που έλαβε είναι ότι στην ΔΕΥΑΧ γνωρίζουν το πρόβλημα, αλλά το σημείο εκείνο είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κρήτης. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την περιοχή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook