ΟΦΗ και Κισσαμικός μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο αλλά και βαθμούς και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έμειναν στο 1-1.

Λόγω του αγωνιστικού χώρου που ήταν ιδιαίτερα βαρύς, ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε ένα σχήμα – ανάλογο με το γήπεδο. Παρέταξε τον ΟΦΗ με 3-5-2 και τον Όγκμποε να παίζει δίπλα στον Τζίλι Βουό. Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε παίκτες που είχαν κύριο χαρακτηριστικό την δύναμη ωστόσο στο χορτάρι δεν απέδωσε η τακτική του. Ο Κισσαμικός ήταν ελαφρώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας ενώ ο ΟΦΗ παρότι δεν απειλήθηκε αμυντικά, είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρότι ο Κισσαμικός είχε την κατοχή της μπάλας, η μοναδική φάση που είχε, προήλθε από λάθος των παικτών του ΟΦΗ με τον Γκούμα να πλασάρει άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Δαύκου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΟΦΗ βελτιώθηκε αισθητά αφού είχε “φάει” ένα ολόκληρο ημίχρονο με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να ανεβάσουν αισθητά την απόδοση τους. Ο τεχνικός του ΟΦΗ άλλαξε κατεύθυνση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας περνώντας στο παιχνίδι τους Χαντί, Ράντι. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΟΦΗ είχε τα ηνία του αγώνα και στο 80′ κατάφερε να προηγηθεί με τον Βουό να σκοράρει με το στήθος μετά από εξαιρετική σέντρα του Βαλλιάνου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ θα έπαιρνε το παιχνίδι, στο 89′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Τσερκέζος πέρασε τον Βαλλιάνο με την άμυνα του να αντιδρά πολύ άσχημα και τον Μίλιτς να πλασάρει από την μικρή περιοχή του Δαύκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook