Ο ΟΦΗ επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ» για αγώνα πρωταθλήματος μετά από έξι ολόκληρους μήνες και η ΠΑΕ με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν και παράλληλα στέλνει το δικό της μήνυμα για το φαινόμενο των «τζαμπατζήδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (4μμ) αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925,που έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Στη  συνεδρίαση παραβρέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος συζήτησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για όλα τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται σε κάθε παιχνίδι.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να προστατεύσει την έδρα και το γήπεδο της ομάδας, που θα είναι  και φέτος η μεγάλη του δύναμη στην προσπάθεια που θα  κάνει  για την άνοδο.

«Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο με δυνατή φωνή, χωρίς συμπεριφορές που θα πλήξουν την ομάδα μας και σε αυτό ζητάμε την συνεργασία και την συνδρομή όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ. Το γήπεδο μας και τα…μάτια μας!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ και καταλήγει «την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της για το πρωτάθλημα. Ελάτε να δείξουμε όλοι μαζί ποιός είναι ο ΟΦΗ και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ομάδα μας σύντομα επιστρέφει εκεί που ανήκει».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι στόχος της είναι να εξαλειφθεί το φαινόμενο των «τζαμπατζήδων», το οποίο προσβάλει μια ομάδα για το μέγεθος του ΟΦΗ, αλλά είναι και άδικο απέναντι στους φιλάθλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα.

Η διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα είναι πολύ αυστηρή στο θέμα αυτό και ζήτησε από τον υπεύθυνο ασφαλείας προσοχή και αυστηρό έλεγχο στις θύρες του γηπέδου.

Παράλληλα, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ζητάει από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας να κάθονται στην αγορασμένη θέση που έχουν.

Ενώ, στους κατόχους εισιτηρίων αγώνων, να μην κάθονται σε θέσεις που έχουν πουληθεί εισιτήρια διαρκείας, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

Η θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ, θα διατεθεί για να φιλοξενεί αθλητές του ΟΦΗ και σχολεία της πόλης.

Την Κυριακή, όλοι Γεντί Κουλέ!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook