Σύμφωνο για την προώθηση συνεργασιών στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της υγείας, της παιδείας, συνυπέγραψε σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο αναπληρωτής διευθυντής της μόνιμης επιτροπής του Λαϊκού Κογκρέσου της επαρχίας Guizhou (νοτιοδυτικά της Κίνας) Zhou Zhongliang επικεφαλής αντιπροσωπείας αξιωματούχων της περιοχής. 

Στην συνάντηση στη Περιφέρεια, συμμετείχαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, η γεν. διευθύντρια εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης Χρύσα Ελευθερίου και η διευθύντρια αναπτυξιακού προγραμματισμού Μάρω Αντωνακάκη. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης καλωσορίζοντας την Κινεζική αντιπροσωπεία αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στο τουριστικό προϊόν της Κρήτης.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook